Gänget som håller trycket uppe!

BLOG

Serviceavtal

Till trogna och nya kunder vill vi erbjuda er ett nytt mycket mer förmånliga avtal.
Det går ut på att istället för ett avtal ni har idag med fasta priser som indexregleras efter tycke eller om ni inte har något serviceavtal, erbjuder vi ett avtal med rabatter på våra redan låga listpriser.

I en service av en kompressor ingår normalt luftfilter, oljefilter, oljeseparator och olja, samt arbetstid för servicen och körning. För att kompressor skall hålla länge behöver även vissa slitdetaljer bytas ut som t.ex. drivremmar, termostat, minimutryckventil, motorlager, elektronik mm. Det finns ofta inte med/inskrivet i många avtal idag, och det får man oftast betala fullt pris för. Det gäller även om ni bytt kompressor eller kompletterat med något annat på senare tid som inte fanns med i avtalet.

Med den här nya typen av avtal kommer ni att få 10% rabatt på alla resurser (arbetstid, körsträcka, helgarbete, jouravgift etc.). Och allt material kommer att rabatt-sättas enligt den prisbild vi lagt upp för våra trogna och våra nya avtals kunder, vilket innebär att ni som kund kommer att få rabatt på en stor del av det material som ligger utanför ett standard avtal.

Många av våra största kunder har redan gått över till denna nya typ av rabatt avtal, eftersom de ser fördelarna med att kunna se priserna på varje artikel av det material som används och att de alltid debiteras exakt det antal timmar/resurser som behövs vid varje tillfälle (ingen beräknad). Ex. servas mer än en maskin vid samma tillfälle, debiteras bara en körersättning osv.

Skicka in en Offertförfrågan, så får ni ett nytt avtalsförslag. Ett avtal som blir heltäckande. Vi ser till att service utförs på er anläggning så att den skall vara optimalt välfungerande under många år

SERVICE AVTAL – PREMIUM SERVICE